Top 4 materiale demne de a crea o rochie de ocazie

Evenimentele deosebite cer tinute pe masura lor! Fiecare ocazie ar trebui onorata cu o vestimentatie corespunzatoare, care sa nu insele asteptarile nimanui. Desigur, cu atat mai important este ca piesele vestimentare alese sa satisfaca purtatoarea, in primul rand. O alegere pe cat se poate de dificila, pe atat de posibila de realizat chiar in timp util. Totul tine de capacitatea doamnei sau a domnisoarei de a se orienta in directia potrivita dupa rochii de ocazie.

Optiunile sunt numeroase si incantatoare. Cu toate acestea, trebuie neaparat sa aflati care sunt materialele care vor face ca o astfel de rochie sa iasa din sfera banalului, intrand cu lejeritate in cea a frumosului, a elegantei inegalabile. Va invitam asadar sa cititi in continuare pentru a descoperi materialele vedeta la capitolul rochii de ocazie, pe care de altfel le gasiti in croiuri exceptionale si in magazinul nostru online!

Top 4 materiale potrivite pentru o rochie de ocazie exceptionala

Daca vreti sa aratati impecabil indiferent de ocazie, iata in ce materiale va puteti pune toate increderea!

Triplu voal cu insertie de glitter

Iata o combinatie mai mult decat reusita de materiale, ce vor transforma fara discutie o rochie comuna in ceva cu totul deosebit. Va invitam sa descoperiti in acest sens modelul Adoni, disponibil in boutique-ul nostru, o rochie speciala, confectionata din triplu voal cu insertie de glitter, combinat cu o broderie multicolora foarte fina si eleganta. Detaliul final, accesorizarea broderiei cu pietre de nisip si perle ii dau o nota cu totul aparte, transpunand-o in sfera impecabilului, a excelentului.

Broderie cu franjuri

Poate va suna putin exotic, insa cu siguranta este o combinatie care merita toata atentia. Modelul Mila, de exemplu, este o imbinare extraordinara a unor tesaturi spectaculoase. Broderia este completata in parte de jos de siraguri de franjuri din sticla, creand un spectacol fara cusur cu fiecare miscare a purtatoarei. Senzualitatea materialelor folosite este dusa la extrem de croiala decolteului si cea din zona umerilor, care completeaza o geometrie impecabila a tinutei.

Dantela

Lista nu era completa daca nu mentionam si acest material deosebit. Cine poate refuza o rochie din dantela eleganta, mai ales cand aceasta este delicat completata de broderie si stofa? Poate pentru mintea oricui este prea mult sa isi imagineze o astfel de combinatie interesanta. Nici o problema: accesati modelul Lucretia expus in magazinul nostru pentru a afla exact cum se prezinta o astfel de rochie de ocazie. Mai multe cuvinte sunt de prisos, imaginile vorbesc de la sine!

Voal si micropaiete

Da, surprizele continua la Georgiana Iordache. Iata doar o alta combinatie inedita de materiale din care se poate confectiona o rochie de ocazie reusita. Croita pe baza de body, Helen este numai un exemplu care va va cuceri fara discutie. Cu franjuri de margele in partea superioara, completata de cu model drapat in partea fustei, aceasta este speciala de la prima privire.

Partea placuta, indiferent de modelul care v-a cucerit, e ca aveti posibilitatea de a opta pentru nuanta preferata, dar si de a o adapta in functie de marimile personale. Fara a ezita, va asteptam deci in boutique pentru a descoperi si alte combinatii de materiale care va vor defini rochia ideala pentru urmatoarea ocazie speciala.